Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σολτς: Η Ελλάδα θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της

Σολτς: Η Ελλάδα θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Μνημόνιο, Όλαφ Σολτς,

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς για τη συνεδρίαση της επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής στο Βερολίνο.

Σε δήλωσή του στο ελληνικό πρόγραμμα της Deutsche Welle μετά το τέλος της σύσκεψης τόνισε πως «ήταν μια καλή σύσκεψη στην Επιτροπή. Δόθηκε στήριξη στα μέτρα που είναι ακόμη αναγκαία για την Ελλάδα έτσι ώστε τώρα το πρόγραμμα να μπορεί να λήξει και η Ελλάδα να είναι μελλοντικά σε θέση να σταθεί στα πόδια της».

Η Επιτροπή Προϋπολογισμού της γερμανικής Βουλής συνήλθε σήμερα εκτάκτως στις 13:00 ώρα Ελλάδος λόγω της απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης να διατηρήσει το μειωμένο ΦΠΑ σε πέντε νησιά του ανατολικού Αιγαίου αντί να τον αυξήσει, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί με τους θεσμούς.

Παρότι η Αθήνα δεσμεύτηκε να καλύψει το κενό των 28 εκατομμυρίων ευρώ που δημιουργείται, με ισοδύναμα μέτρα, η Επιτροπή έκρινε ότι αυτό συνιστά αλλαγή στην Έκθεση Υλοποίησης για την πορεία του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής που είχε παρουσιάσει πριν μερικές εβδομάδες η γερμανική κυβέρνηση στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άνγκελα Μέρκελ: Φταίμε όλοι για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Γερμανία: Νέοι με κατάθλιψη προτιμούν την Τεχνητή Νοημοσύνη αντί τους ειδικούς

Γερμανία: Το άκρως απόρρητο σχέδιο πολέμου κατά της Ρωσίας και η επιστροφή στον Ψυχρό Πόλεμο

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...