Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Βούτσης: Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης δεν αλλάζει ούτε ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων

Νίκος Βούτσης: Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης δεν αλλάζει ούτε ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης δεν αλλάζει, ούτε και ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων, δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι «ο οδικός χάρτης των εξελίξεων θα είναι ακριβώς έτσι όπως είχε προδιαγραφεί και πριν από το τραγικό συμβάν με την καταστροφική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική».

«Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον, ακόμα και επειδή έγινε αυτή η τραγωδία, να είμαστε πάρα πολύ συνεπείς, χωρίς αιφνιδιασμούς-τακτικισμούς σε ό,τι αφορά συνολικά τον οδικό χάρτη των πολιτικών εξελίξεων για τους επόμενους μήνες στη χώρα. Κι αυτό είναι δέσμευση» υποστήριξε.

Αναφέρθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «υπάρχει μια νευρικότητα κι επαναλαμβανόμενη βιασύνη, και ιδιαίτερα από την αξιωματική αντιπολίτευση, για να μη γευτούμε τους καρπούς εξόδου από τις μνημονιακές δεσμεύσεις.

»Αυτό δεν είναι τυχαίο, έχει να κάνει με συμφέροντα που διευκολύνονταν αν υπάρξει ενδεχόμενη πολιτική αλλαγή μέσω εκλογών πριν εξαγγελθούν κι εφαρμοστούν τα οικονομικά μέτρα που θα είναι κορμός του επόμενου προϋπολογισμού» είπε.

Κατά τον κ. Βούτση, η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής «κινείται όλο και πιο σταθερά σε μια δορυφορική διάσταση και σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και με την ηγεσία της, κι αυτό είναι δυστύχημα».

Σχετικά με τον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως δεν είναι ο «λογαριασμός Μολυβιάτη», για τον οποίο χάθηκε ο έλεγχος από την κυβέρνηση που τον διαδέχτηκε.

Ξεκαθάρισε ότι δεν σχετίζεται με ίδρυμα, είναι του υπουργείου Οικονομικών και μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 40.000.000 ευρώ και άλλα τόσα έχουν καταθέσει μεγάλοι δωρητές.

Μέχρι τώρα πάνω από 3.000 πολίτες έχουν καταθέσει όποιο ποσό μπορεί ο καθένας, ενώ σ’ αυτό συμβάλλουν δημόσιοι φορείς, ενώ και δωρητές προσφέρουν υπηρεσίες και πέραν του ειδικού λογαριασμού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Νίκος Βούτσης

Ο Νίκος Βούτσης «κλαίει» επειδή εκλέχτηκε ο Κασσελάκης κι επειδή ο δημοκρατικός λαός νιώθει απέχθεια για το 3%

Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Ξαρχάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...