ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Νέου Καναλιού (πρώην EXTRA) με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο ήταν καλεσμένοι το πρωί της Παρασκευής 10 Αυγούστου, πριν την ανακοίνωση απάντηση του ελληνικού ΥΠΕΞ στη Ρωσία, οι δημοσιογράφοι – γεωπολιτικοί αναλυτές Στέφανος Μυτιληναίος (εφημερίδα «Νέα Σελίδα», περιοδικό «Επίκαιρα» και TRIBUNE) και Μενέλαος Τασιόπουλος (σύμβουλος έκδοσης εφημ. «Παραπολιτικά).
Οι δύο Έλληνες δημοσιογράφοι μίλησαν για ζητήματα ασφαλείας, εξωτερικής πολιτικής, γεωπολιτικής, αναφέρθηκαν στη διπλωματική κλιμάκωση εξαιτίας της Ρωσίας.
Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που Μυτιληναίος και Τασιόπουλος βρίσκονται στο ίδιο πάνελ και τα όσα είπαν ήταν άκρως ενδιαφέροντα, παρά τον περιορισμό του τηλεοπτικού χρόνου.























































