ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Δημήτρης Κουκλατζής, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κριτική στην κυβέρνηση για την «επικοινωνιακή εκμετάλλευση» που επιχειρεί στο θέμα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία ασκεί ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, καλώντας την να αναγνωρίσει τις συλλογικές προσπάθειες που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση.
«Η κυβέρνηση κάνει λάθος να λέει ότι όλα προήλθαν από εκείνη, βεβαίως είναι η κυβέρνηση και έπρεπε να κάνει ενέργειες, αλλά πιστεύει κανείς ότι η αποφυλάκιση ήταν αποτέλεσμα μεγαθυμίας του Ερντογάν; Ήταν αποτέλεσμα δικών του εκτιμήσεων, υπολογισμών και πραγμάτων που πιστεύει ότι θα πάρει ως αντάλλαγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «η αποφυλάκισή των δύο στρατιωτικών είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός που συγκίνησε και χαροποίησε όλους τους Έλληνες, αλλά είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων των πολιτικών δυνάμεων που συνέβαλαν ουσιαστικά σε μια επίμονη, αλλά όχι ακραία, διεθνοποίηση του ζητήματος».
Υπενθυμίζοντας εξάλλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις συναντήσεις του, αλλά και όλα τα στελέχη της Ν.Δ. έθεταν αυτό το θέμα επί πέντε μήνες ως πρώτο ζήτημα, αναφέρθηκε στο ψήφισμα -πρωτοβουλία του ΕΛΚ και της Ν.Δ.- που εγκρίθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και πίεζε την Τουρκία για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Τέλος ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. αναρωτήθηκε πού ήταν οι δίαυλοι επικοινωνίας με την Άγκυρα στους οποίους αναφέρεται η κυβέρνηση τις πρώτες ώρες και μέρες της σύλληψης των στρατιωτικών.
























































