Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελέας τώρα για τον Λεβέντη – Διέδωσε ψευδή είδηση ότι η κυβέρνηση αντάλλαξε τους στρατιωτικούς με τους μουφτήδες στη Θράκη

Εισαγγελέας τώρα για τον Λεβέντη – Διέδωσε ψευδή είδηση ότι η κυβέρνηση αντάλλαξε τους στρατιωτικούς με τους μουφτήδες στη Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εάν υπάρχει εισαγγελέας που να σέβεται τον νόμο και την πατρίδα, αλλά πρωτίστως την εθνική ασφάλεια, οφείλει να κινηθεί αυτεπαγγέλτως κατά του Βασίλη Λεβέντη και των εθνικά επικίνδυνων ψευδών ειδήσεων που διακίνησε μέσω του ραδιοφωνικού «Πρώτου Θέματος» την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε:

«Πήραμε δυο αθώους στρατιωτικούς και παραδώσαμε την Θράκη.

»Ο Ερντογάν πλέον βάζει το χέρι του στη Θράκη εκλέγοντας τους αρεστούς του μουφτήδες».

Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στο «Θέμα 104,6 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι «τη σχετική τροπολογία ψήφισε η Βουλή πριν από λίγες εβδομάδες και μάλιστα σε συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ», όπως είπε.

«Είδανε στην Τουρκία ότι δεν μπορούν να πάρουν τους οκτώ και συμφωνήθηκε τελικά να πάρουν τις μουφτείες. Ο κ. Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί της Αμερικής.

»Είναι χαρμόσυνο το γεγονός ότι οι δυο αξιωματικοί μας είναι στο σπίτι τους αλλά για να γίνει αυτό παραδώσαμε την Θράκη και αυτό θα φανεί εν καιρώ».

Τα ψέμματα του Βασίλη Λεβέντη, που αναπαράχθηκαν από τρολ και περιθωριακούς ως δήθεν αλήθειες, δεν απέκλεισε να ισχύουν το πρωί της Παρασκευής 17 Αυγούστου και ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, τόσο ο κ. Λεβέντης όσο και ο κ. Κουμουτσάκος αποδεικνύονται εθνικά επικίνδυνοι διασπορείς ψευδών ειδήσεων, ανίδεοι, υπονομευτές της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής ειρήνης.

Διότι την ίδια ημέρα, 16 Αυγούστου, που ο Βασίλης Λεβέντης διέδιδε τα ψέμματά του, εκείνη την ημέρα -και όχι «εν καιρώ»- διορίστηκε Τοποτηρητής Μουφτής ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ του Μπεχρή.

Ο Καρά Χαλήλ Μπιλάλ του Μπεχρή και της Χαϊριέ, γεννημένος το έτος 1980 στην Πάχνη Νομού Ξάνθης, έχει «αντιτουρκική» προϊστορία, αφού συγκρούστηκε άγρια με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ ποιος είναι ο νέος μουφτής: Νέος μουφτής Ξάνθης ο Μπιλάλ Καρά Χαλήλ – Υπερήφανος Έλληνας μουσουλμάνος που μήνυσε το τουρκικό Προξενείο

Βασίλης Λεβέντης και Γιώργος Κουμουτσάκος, αυτοί οι διασπορείς ψευδών ειδήσεων, οφείλουν εάν έχουν ελάχιστη τιμή και αντρισμό να βγουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα αισχρά ψέμματά τους, ψέμματα εθνικά επικίνδυνα, ψέμματα που υπονομεύουν την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Αλλιώς πρέπει να τους αναλάβει η Δικαιοσύνη. Με την εθνική ασφάλεια της χώρας κανένας πατριδοκάπηλος πολιτικάντης δεν θα παίζει παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε 14χρονος πέφτοντας από φωταγωγό

Αγρότες «εισέβαλαν» στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για να δουν τον Αυγενάκη

Νίκος Κοτζιάς: «Τουρκικά Πανεπιστήμια θα ανοίξουν παραρτήματα στη Θράκη»

Διδυμότειχο: Επιθετικός στρεπτόκοκκος οδήγησε στον θάνατο εννιάχρονη

Κομοτηνή: Εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική – Aστυνομική βία σε βάρος των φοιτητών (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...