ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κοινές διακοπές έφεραν το κοινό… τατουάζ για τα στελέχη της Κεντροαριστεράς, με κοινό παρονομαστή το Κίνημα Αλλαγής.
Κοινές διακοπές έκαναν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Σπύρος Καρανικόλας. O Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα, έδειξαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την… πίστη τους στο Κίνημα Αλλαγής.
Ποιος ήταν αυτός; Ένα τατουάζ! Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, οι δυο τους «χτύπησαν» τατουάζ που αναγράφει, #kinima_allagis, με τη μορφή του hashtag.
Αν μη τι άλλο κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στον πολιτικό κόσμο της χώρας, αν και ίσως θα… έπρεπε, αν υπολογίσουμε τον ρόλο που παίζουν στην ζωή της νέας γενιάς στα social media.



Πηγή:newsit.gr
























































