Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mητσοτάκης: Δεν πρέπει να είμαστε εθνικιστές, αλλά πατριώτες

Mητσοτάκης: Δεν πρέπει να είμαστε εθνικιστές, αλλά πατριώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπόσχεση για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, «δηλαδή τις αμοιβές της ντροπής για τα νέα παιδιά», έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. διαβεβαιώνοντας πως «η εργατική νομοθεσία θα τηρείται απαρέγκλιτα».

Μιλώντας από την Κόρινθο στο πλαίσιο των τριήμερων σεμιναρίων που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ με θέμα τη σχέση πολιτικής και επικοινωνίας, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως το κόμμα του επιμένει και θεωρεί απαραίτητη τη λειτουργία Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης, «ωστόσο δεν κρύψαμε ποτέ και την προτεραιότητά μας στην αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης».

Η Παιδεία απαλλάσσεται επιτέλους από τους νόμους Φίλη και Γαβρόγλου. Θα υπάρξει δυνατότητα ίδρυσης ξενόγλωσσων τμημάτων από Ελληνικά ΑΕΙ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επί αυτού, υπογράμμισε πως η Ελληνική οικονομία πρέπει να καταστεί ψηφιακή και καινοτόμα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, επίσης, ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «κανένα, μα κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού».

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι από τις πρώτες αποφάσεις της νέας κυβέρνησης θα είναι η ψήφος για όλους τους Έλληνες του Εξωτερικού και είναι νομίμως εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, από τον τόπο διαμονής τους.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως η συμφωνία των Πρεσπών «στρεβλώνει μια εθνική γραμμή δεκαετιών και η ΝΔ δεν πρόκειται να την κυρώσει ούτε σ’ αυτήν ούτε στην επόμενη Βουλή».
Πρόσθεσε δε ότι «οι Λωτοφάγοι δεν μένουν πια εδώ και τα 100 δισ. και βάλε που μας στοίχισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πληρώνουμε και θα τα πληρώνουμε».

«Πρέπει να δώσουμε πίστη στους Έλληνες, κάναμε λάθη αλλά δε συμψηφίζονται με τα εγκλήματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου έχει πάρει την κατηφόρα. Δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε αχαλίνωτη προπαγάνδα.Οι εκλογές μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή.

Να είστε σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαστρεβλώσει τις απόψεις μας, υψώνοντας φοβικά σκιάχτρα, και όπως το συνηθίζει δεν θα διστάσει να χτυπήσει κάτω από τη μέση με άγρια προπαγάνδα. Αυτοί σχεδιάζουν να δίνουν επιδόματα, εμείς διεκδικούμε ευκαιρίες και αξιοπρεπείς αμοιβές.

Με δύο λέξεις, αυτοί είναι το χτες και εμείς είμαστε το αύριο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν πρόκειται για δεξιές ή αριστερές λύσεις αλλά για πρακτικές λύσεις για όλους. Και αφορά το πρόγραμμά μας όλες τις εκσυγχρονιστικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που είναι καιρός πια να συμπορευθούν.

Οι άνθρωποι που απαιτούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, και δεν επαιτούν για ρουσφέτια είναι τα πρόσωπα της Ελλάδας που θέλουμε.

Όταν ζητούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει να είμαστε πρώτα έτοιμοι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε, επίσης, πως «δεν είμαστε και δεν πρέπει να είμαστε εθνικιστές, αλλά είμαστε πατριώτες».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ασύλληπτη τραγωδία που έλαβε χώρα στο Μάτι, σημειώνοντας πως «το Μάτι δεν θα ξεχαστεί και οι ευθύνες γι’ αυτήν την εθνική τραγωδία θα εντοπιστούν και θα αποδοθούν.

Το Μάτι, είναι η φωτογραφία τους (σσ: της κυβέρνησης). Ένα εντελώς διαλυμένο κομματικό κράτος στάθηκε ανίκανο να μας προστατέψει στο Μάτι.

Παρακολουθούσαμε όλοι μια αδίστακτη κυβέρνηση που έβλεπε τί γινόταν και δεν αντιδρούσε. Και που ενώ ήξερε, έκρυβε την αλήθεια»…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...