ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μέχρι στιγμής το ζήτημα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα εντός του έτους δεν έχει συζητηθεί», ανέφερε σύμφωνα με το Sputnik ο συνεργάτης του Βλαντίμιρ Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ, στον απόηχο σχολίου του Πρωθυπουργού, ο οποίος κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή στη ΔΕΘ τόνισε πως έχει προσκληθεί να επισκεφθεί τη Ρωσία εντός του έτους.
Στη συνέντευξη Τύπου και ερωτηθείς για ενδεχόμενη επίσκεψή του στη Μόσχα, ο Έλληνας πρωθυπουργός επεσήμανε πως έχει πρόσκληση να επισκεφθεί τον κ. Πούτιν εντός του 2018.
Είπε επίσης ότι οι σχέσεις των δύο χωρών πέρασαν μία κρίση.
«Δώσαμε τα μηνύματα που έπρεπε να δώσουμε, τώρα εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της κανονικότητας και την ενίσχυση της συνεργασίας», συμπλήρωσε.
























































