ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην εφαρμογή του νομοθετημένου μέτρου για την περικοπή στις συντάξεις επιμένει το ΔΝΤ, εκτιμώντας πως θα βελτιώσει τις προοπτικές για την Ελλάδα και θα στείλει ισχυρό μήνυμα στους επενδυτές πως η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.
Κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις ανέφερε ότι δεν πρόκειται για νέο μέτρο, καθώς συμφωνήθηκε το 2017.
Σημείωσε επίσης ότι η ασφαλιστική μεταρρύθμιση ωθεί την Ελλάδα προς μία πιο φιλική στην ανάπτυξη και πιο κοινωνικά δίκαιη πολιτική, δημιουργώντας δημοσιονομικό χώρο για μειώσεις φόρων και δαπάνες κοινωνικής πολιτικής.
Ο εκπρόσωπος του Ταμείου ανέφερε επίσης πως κατά τις πρόσφατες συζητήσεις που είχε το κλιμάκιο του ΔΝΤ στην Αθήνα με τις ελληνικές αρχές, εξετάστηκαν οι προϋπολογισμοί του 2018 και του 2019, καθώς και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Όπως σημείωσε, «διαπιστώθηκε πως η Ελλάδα είναι σε σωστό δρόμο».
Σε ό,τι αφορά την επόμενη έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα, ανέφερε ότι θα εκδοθεί στις αρχές του 2019.
























































