Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνωμοσιολόγοι στο Μαξίμου υποπτεύονται τον Μεϊμαράκη

Συνωμοσιολόγοι στο Μαξίμου υποπτεύονται τον Μεϊμαράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι γνωστό ότι η παρέα του Μαξίμου υποπτεύεται τους πάντες και τα πάντα. Βλέπουν παντού συνωμοσίες! Την προηγούμενη εβδομάδα υποπτεύονταν τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την προ-προηγούμενη τον Κώστα Καραμανλή, τη Ντόρα πάντα την υποπτεύονται, είχαν φτάσει στο σημείο να υποπτεύονται μέχρι και τον Άδωνι Γεωργιάδη, αν και το τελευταίο είναι μάλλον ανέκδοτο, χαρακτηριστικό της ευφυίας που τους χαρακτηρίζει.

Η αλήθεια είναι όταν είσαι κυβερνήτης μιας χώρας που οι 7 στους 10 πολίτες σε καταριούνται, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς. Κι όπως γράφει κι ο σοφός Πλούταρχος (ο αρχαίος, όχι ο τραγουδιστής), είναι γνώρισμα των τυράννων να υποπτεύονται τους πάντες… Στο Μαξίμου δεν διαβάζουν Πλούταρχο, δεν ξέρουμε εάν τον… ακούνε (τον τραγουδιστή, όχι τον αρχαίο).

Στο ευρύτερο κλίμα συνωμοσιολογίας που τους κατατρέχει λοιπόν, δεν ξέφυγε ούτε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να θεωρηθεί εχθρός της… αυλής. Γιατί; Γιατί ορισμένοι από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, οι γνωστοί ανασφαλείς γραφειοκράτες που παριστάνουν τους… συμβούλους, υποπτεύθηκαν (βρε κάτι λαγωνικά) ότι η άποψη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη να εξετασθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση στην ολομέλεια του δημοψηφίσματος για τη ΔΕΗ, με το σκεπτικό ότι, ακόμα κι αν συγκέντρωνε 120 βουλευτικές ψήφους για να τεθεί προς συζήτηση δεν υπήρχε περίπτωση να εγκριθεί στη ψηφοφορία, διότι χρειάζονται 180, υπέκρυπτε άλλα κίνητρα (τόσο λαγωνικά λέμε), σε συνεννόηση με συγκεκριμένα στελέχη που έχουν προσωπικές στρατηγικές και υψηλές φιλοδοξίες (δηλαδή να φάνε τον Σαμαρά).

Για να καταλάβετε με τι ασχολούνται όλη την ημέρα στο Μαξίμου! Εσείς νομίζετε ότι τους νοιάζει ο τόπος; Ποιος τόπος; Η τρόικα κυβερνάει. Με βυζαντινές ίντριγκες και συνομωσίες περνάνε τις ώρες τους, αυτά τους τρέφουν και για αυτά ζουν… Στις πλάτες φυσικά του ελληνικού λαού που τους πληρώνει για να τον υπηρετούν…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ενοχή του οδηγού της Ντ. Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσανα Λαλλαούνη ζητεί ο Εισαγγελέας

Στα κρατητήρια ο Κ. Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα για την επίθεση στον Β. Γραμμένο στη Βουλή

Γραμμένος: Ρινικό κάταγμα και ρήξη καρπού μετά την επίθεση Φλώρου στη Βουλή

Ο βουλευτής Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή Γραμμένο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...