ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ομόφωνη απόφαση η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε την συγκρότηση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Πλέον αναμένεται η τυπική έγκριση της Ολομέλειας.
Το θέμα είχε τεθεί κατόπιν επανειλημμένων πρωτοβουλιών του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ζητώντας του να συγκροτηθεί ειδική επιτροπή της Βουλής.
Αντικείμενο των μελών της συγκεκριμένης επιτροπής θα είναι η επεξεργασία όλων των διαθέσιμων στοιχείων που αφορούν στο κρίσιμο ζήτημα των απαιτήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας προκειμένου να εισηγηθούν στην κυβέρνηση την καλύτερη στρατηγική για την διεκδίκησή τους.
























































