ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομιλία Τσίπρα στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο τη Δευτέρα – Η ατζέντα του πρωθυπουργού

Ομιλία Τσίπρα στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο τη Δευτέρα – Η ατζέντα του πρωθυπουργού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ομιλία κατά την έναρξη της 3ης Ευρωαραβικής Συνόδου θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις 09.30 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά διμερών συναντήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 12.15 θα έχει συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας, κ. Κάριν Κνάισλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Στις 14.30 θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Παλαιστίνης, Dr. Nabil Abu Rudeineh. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 16.00 θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας Nebojsa Stefanovic. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 21.00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο επίσημο δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων στην Ευρωαραβική Σύνοδο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου – Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»

Αλέξης Τσίπρας: «Μια τραγωδία ανθρώπινη, περιβαλλοντική, εθνική, είναι σε εξέλιξη»

ΥΠΕΞ Ελλάδας: «Σταθερός στόχος παραμένει η επανένωση της Μεγαλονήσου» – ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος για λύση»

Αμεσοδημοκρατική και κυρίαρχη Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ο Αλέξης Τσίπρας για το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο: Από την κοινωνία για την κοινωνία

Η ΕΛ.Α.Σ. πολτοποίησε τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη για τα F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...