ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται για τα έργα της η έρευνα της ΓΣΕΕ απομυθοποιεί την αφήγηση του success story» σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ με αφορμή την έρευνα του Παρατηρητηρίου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων της ΓΣΕΕ.
Σύμφωνα με την έρευνα οι Έλληνες πολίτες γίνονται διαρκώς φτωχότεροι, καθώς και το εισόδημα και η καταναλωτική τους δύναμη μειώνονται αισθητά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι 3 στους 4 μισθωτούς έχουν χάσει εισόδημα μέσα στο 2014, ενώ ο ένας στους 3 δηλώνει ότι υπέστη μείωση το τελευταίο τρίμηνο.
«Η πραγματικότητα για άλλη μια φορά διαψεύδει την κυβέρνηση. Οι πολιτικές που εγκλωβίζουν την οικονομία στη λιτότητα και την ύφεση δεν μπορούν να συνεχιστούν» επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ.
























































