ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητεί η Ένωση Κεντρώων «για την αντιμετώπιση των απειλών της Τουρκίας».
«Η άποψη του κ. Τσίπρα, ότι αφού έχουμε με το πλευρό μας ενεργειακούς κολοσσούς δεν φοβόμαστε την Τουρκία, είναι σε λάθος κατεύθυνση και μπορεί να το πληρώσει ακριβά η χώρα μας» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι η χώρα «χρειάζεται εθνική γραμμή και σχέδιο για την αντιμετώπιση θερμού επεισοδίου».
«Οι μεγάλες δυνάμεις έχουν αποδείξει ότι στις κρίσεις δεν παίρνουν την πλευρά του δικαίου και θα αφήσουν μόνη της την Ελλάδα «να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά».
»Όσο η Ελλάδα δεν εξοπλίζεται με f-35 και φρεγάτες, τόσο θα ανεβάζουν τους τόνους οι Τούρκοι, οι οποίοι καταλαβαίνουν μόνο από την δύναμη ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων» καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.























































