ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 21η Απριλίου (Πραξικόπημα), Αθήνα, Βουλή των Ελλήνων, Δικτατορία, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Θοδωρής Δρίτσας, Πολυτεχνείο, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι καιροί επιτάσσουν και στις σημερινές συνθήκες, στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, το μήνυμα του Πολυτεχνείου να είναι μήνυμα αγωνιστικής προωθητικής διεκδίκησης και όχι διχασμού» δήλωσε ο Θ. Δρίτσας λίγο μετά τα όσα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα Παρασκευή στην είσοδο του Πολυτεχνείου, όπου νεαροί προπηλάκισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Δρίτσας μετέβη στο Πολυτεχνείο ως επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, εκπροσωπώντας του πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
Αφού εμποδίστηκε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου η αντιπροσωπεία κατέθεσε τελικά στεφάνι στον περίβολο. Στην αντιπροσωπεία μετείχαν οι βουλευτές Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Αννέτα Καββαδία, Νικόλαος Μανιός, Χρήστος Μαντάς, Αριστείδης Μπαλτάς και Δημήτρης Ρίζος.
























































