ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 21η Απριλίου (Πραξικόπημα), Δικτατορία, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Πολυτεχνείο, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στεφάνι στο Μνημείο των ηρώων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ κατέθεσε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και της νεολαίας του κόμματος.
«Τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και σήμερα, γιατί σηματοδοτούν την πάλη ενάντια στον φασισμό, τους αγώνες για διεύρυνση της Δημοκρατίας και της προάσπισης της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
Σημειώνει ακόμη πως «οι προσπάθειες οικειοποίησης του εορτασμού του Πολυτεχνείου από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις ενέχει τον κίνδυνο να τoν μετατρέψει σε μια “υπόθεση των ειδικών” και όχι λαϊκή υπόθεση» και καλεί όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο.
























































