ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγιαλός, Φωτεινή Πιπιλή,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση μετά την δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή που επιμένι ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό αν δεν υπάρξουν αλλαγές και παραμείνει “τέρας”.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM η Φωτεινή Πιπιλή τόνισε ότι “Όταν μπήκε πριν τρεις μήνες για διαβούλευση, ήμουν η μόνη που αντέδρασα τότε λέγοντας ότι αυτό το νομοσχέδιο-τέρας δεν το ψηφίζω. Αποσύρθηκε τελικά γιατί ήταν τέρας. Ένα νομοσχέδιο συντάσσεται από δικηγορικά γραφεία και ο καθένας γράφει διαφορετικά. Εκεί ήταν πασιφανές ότι μπήκε χέρι συμφερόντων. Το διορθωμένο νομοσχέδιο δεν το έχουμε δει ακόμα”.
Η Φωτεινή Πιπιλή κατανοεί ότι όντως “Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει χαράξει τον αιγιαλό της” ωστόσο όπως παρατήρησε δεν πρέπει να είναι κυρίαρχο μόνο το Υπουργείο Οικονομικών για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αλλά πρέπει να έχει λόγο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, το Τουρισμού και το Πολιτισμού.
























































