Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη που σηματοδοτεί το «τέλος του πολιτισμού»

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη που σηματοδοτεί το «τέλος του πολιτισμού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θα μπορούσε να είναι τρολιά. Αλλά δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα, είναι η δεξιά στα καλύτερά της, είναι η δεξιά στα «χάι» της, είναι η γνωστή δεξιά των μπουζουκιών και της Μυκόνου.

«Είναι όμορφο να συζητάω με τον φίλο μου τον Αντώνη, για το πως θα δημιουργήσουμε ένα παραλιακό μέτωπο γεμάτο ευεξία και πολιτισμό! Συνεχίζουμε! #neaarxiattiki».

Αυτό έγραψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Πατούλης στο Facebook, σε λεζάντα φωτογραφίας αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο Γιώργος Πατούλης έχει πάρει και το λάγνο βλέμμα του πρώτου τραπεζιού πίστα.

Η μυκονιάτικη δεξιά, η δεξιά της «ευεξίας» των μπουζουκιών, συζητά με τον Αντώνη Ρέμο πώς θα φέρουν τον «πολιτισμό» στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας, ξέρετε, εκεί που είναι στη σειρά τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Κάποτε οι Αθηναίοι, κοροϊδεύοντας, αποκαλούσαν τα «σκυλάδικα» και τα μπουζούκια «πολιτιστικά κέντρα».

Φαίνεται όμως ότι ο Γιώργος Πατούλης όταν άκουγε τους άλλους να αναφέρονται κοροϊδευτικά σε «πολιτιστικά κέντρα» το πήρε στα σοβαρά.

Και έτσι βρήκε τον Αντώνη Ρέμο, για να σχεδιάσουν από κοινού τη νέα εποχή «πολιτισμού» στην παραλιακή λεωφόρο.

Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι υποπροϊόν βαθιάς σήψης και παρακμής. Δεν είμαστε αυτή η Ελλάδα, δεν είμαστε αυτή η ξεφτίλα.

Αυτή ξεφτίλα είναι όλη δική τους. Όχι δική μας.

Η ανάρτηση που ακολουθεί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το «τέλος του πολιτισμού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Λόφος Στρέφη: Επαναλειτουργεί ο «Εξωστρεφής» – Παραχωρείται δωρεάν σε κοινωνικούς φορείς

Ο Τζέι Ντι Βανς θέλει να κατέβει το 2028 για πρόεδρος των ΗΠΑ – Πρώτα θα το συζητήσει με τον Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...