ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βόρεια Καρολίνα - Αναφορές για πολλούς νεκρούς
Η Ρωσία έπληξε τρία ακόμη εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα (βίντεο)
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, σκανδαλολογεί ασύστολα», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τo πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» τόνισε πως «ο κόσμος πρέπει να δει πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια κυβέρνηση.
Για το θέμα της ΔΕΠΑ που αποτυχημένα η αντιπολίτευση έχει επιλέξει για αντιπαράθεση, είναι προφανές ότι τα χρέη της συγκεκριμένης εταιρείας δημιουργήθηκαν επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση που κρατά λίγα 24ωρα».
Ο υπουργός συνέχισε δηλώνοντας ότι ο κ. Πετσίτης είναι παιδιόθεν φίλος του, ωστόσο «είναι ο ίδιος αρμόδιος για να απαντήσει για την πορεία του».
Παράλληλα, σημείωσε πως σε ό,τι αφορά το πολιτικό ζήτημα, είναι απολύτως διαυγές «ότι επί δική μας διακυβέρνησης δεν υπήρξε καμία εύνοια συμφερόντων».
Το πρωτοσέλιδο

























































