ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα και μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας συναντά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πιο συχνά απ ό τον καθένα, ακόμα κι από τον νυν υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούλελη.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός είχε συχνές, μη ανακοινώσιμες συναντήσεις με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Μάλιστα, προ δεκαημέρου ο Αντώνης Σαμαράς πήγε απροειδοποίητα στην Τράπεζα της Ελλάδος για να συναντήσει τον κ. Στουρνάρα.
Η συνάντηση αυτή ήταν η πιο μακρά σε διάρκεια, καθώς, της συζήτησης για την οικονομία προηγήθηκε μια… ξενάγηση του πρωθυπουργού στην πινακοθήκη της Τράπεζας.
























































