ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Σκόπια, Ψήφος Εμπιστοσύνης,


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, κατόπιν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσω την έδρα μου, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Στο ερώτημα της πρωινής εκπομπής του Ant1, αν η στάση του αυτή έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές του κόμματος κάτω από τη σημαία του οποίου εξελέγη βουλευτής, απάντησε ότι οι θέσεις του για το Σκοπιανό, ήταν γνωστές εδώ και 20 χρόνια, όταν είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που μιλούσε τότε για διπλή ονομασία της γείτονος χώρας.
Ο κύριος Παπαχριστόπουλος συμπλήρωσε πως όσο κατέχει την βουλευτική έδρα, είναι μέλος του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Τέλος ο κ. Παπαχριστόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, καθώς μετά την παράδοση της έδρας του θα είναι ένας απλός πολίτης και δεν θα έχει καμιά ηθική δέσμευση.
























































