ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βολές κατά του Κωστή Χατζηδάκη εκτόξευσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος για το θέμα του γάλακτος.
Μιλώντας στον real fm, ανέφερε «Το θέμα είναι ότι πράγματι έγινε μια νομοθετική ρύθμιση που παρά λίγο να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση και το γάλα αντί να μειωθεί, ανέβηκε».
Ο κ. Γιακουμάτος είπε ακόμη ότι εντός του Ιουλίου θα έχει καταλήξει για το τι πρέπει να γίνει για να πέσει η τιμή του γάλακτος, αλλά τόνισε ότι θα εισηγηθεί τη μείωση του ΦΠΑ σε ορισμένα αγαθά πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων και το γάλα.
«Πράγματι και το ξέρει η κυβέρνηση, το ξέρει και ο κ. Χαρδούβελης, το ξέρει ο κ. Σαμαράς, έχουμε ένα πρόβλημα.
Το γάλα έχει 5% ΦΠΑ στη Γερμανία, αλλού έχει μηδέν, εδώ έχει 13%. Εδώ έχουμε μια επιβάρυνση.
Μήπως πρέπει να το σκεφτούμε, αυτή θα είναι η εισήγηση που θα κάνω στην κυβέρνηση, σε μερικά αγαθά που είναι πρώτης ανάγκης, να δούμε λίγο τον ΦΠΑ;», είπε.
























































