ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά σε καίριο πόστο φυσικά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τον έφερε σε κόντρα με τον Τάκη Μπαλτάκο, και φυσικά το μαύρο στην ΕΡΤ τον έφερε εκτός κυβέρνησης.
Με ένα άρθρο-παρέμβαση στην Εφημερίδα τον Συντακτών, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης κάνει έκκληση στον αρχηγό του Φώτη Κουβέλη να αναζητήσει σημεία σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης τονίζει ότι η πρωτιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Ευρωεκλογές «υποχρεώνει τη ΔΗΜΑΡ να αναζητήσει τις αναγκαίες συγκλίσεις με αυτόν, τόσο για την αντιμετώπιση της κρίσης όσο και για την ανάγκη δημιουργίας πρόσφορου κλίματος, απ’ όπου θα μπορούσε να προκύψει προοπτική κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις επόμενες εκλογές».
Ωστόσο ο Ρουπακιώτης αφήνει και αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί την Κουμουνδούρου να επιλέξει τις συμμαχίες της και «να απομακρυνθεί από εύκολες υποσχέσεις προς πάντες, αλλά και από διχαστικά διλήμματα μνημονιακό – αντιμνημονιακό”.
























































