ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του αιγιαλού

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του αιγιαλού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε άτακτη υποχώρηση εξαναγκάζεται η κυβέρνηση στο θέμα του ξεπουλήματος του αιγιαλού, μετά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκάλεσε το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, αποδεικνύοντας για άλλη φορά ότι εκμεταλλεύεται τα μνημόνια για να περνάει αντιλαϊκά μέτρα και ρυθμίσεις που εξυπηρετούν μεγάλα συμφέροντα.

Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύτηκε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συναντήθηκε ότι στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή θα υπάρχει μόνο μία διάταξη από το αρχικό σχέδιο για τον αιγιαλό: την υποχρέωση του Κράτος να χαράξει μέχρι το τέλος του 2015 την γραμμή του αιγιαλού στο 92% των ακτών της χώρας που δεν έχουν ποτέ ως τώρα οριοθετηθεί.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ενέργειας κ. Γιάννης Μανιάτης ήταν από τους πρώτους που διέψευσε την ίδια την κυβέρνηση στην οποία μετέχει, αποκαλύπτοντας ότι η μνημονιακή υποχρέωση μας είναι μόνο η καταγραφή των αιγιαλών και όχι η «αξιοποίηση» τους.

Το θέμα θα συζητηθεί μεταξύ άλλων κατά σημερινή συνάντηση Σαμαρά-βενιζέλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων

Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» – Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία

Σαμαράς κατά Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη για το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Κοιμισμένοι, κολυμπάμε στα δήθεν ήρεμα νερά»

Αντώνης Σαμαράς: Για την ακρίβεια φταίει η πολιτική του Μητσοτάκη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...