ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Αραβαντινός, Μιχάλης Καλογήρου, Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Φυλακές, Φυλακές Κορυδαλλού,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να ζητήσει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του σωφρονιστικού υπαλλήλου Αντώνη Αραβαντινού για τις χθεσινές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με το περιστατικό στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καλογήρου δήλωσε ότι «οι ύβρεις, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες που διατύπωσε απόψε σωφρονιστικός υπάλληλος δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στις φυλακές, αλλά χαρακτηρίζουν τον ομιλούντα.
»Για αυτό θα κληθεί άμεσα να λογοδοτήσει ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και των πειθαρχικών οργάνων».
Ο κ. Καλογήρου σημείωσε επίσης:
«Καλύπτω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη, ο οποίος υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική στο δύσκολο πεδίο του σωφρονιστικού συστήματος.
»Με την ίδια εμπιστοσύνη καλύπτω τα βαλλόμενα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης κ.κ. Σταύρο Μαντακιοζίδη, προϊστάμενο του Σώματος Επιθεώρησης και Παύλο Δουλάμη, διευθυντή επιχειρησιακής επάρκειας».
«Η κοινή προσπάθεια για τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος με όρους κράτους δικαίου συνεχίζεται» κατέληξε στην ανακοίνωσή του.























































