ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Λήμνος, Πολεμική Αεροπορία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χρήστος Χριστοδούλου,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα ετοιμότητας έστειλε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου στους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στη Λήμνο.
Ο πτέραρχος Χριστοδούλου συνοδευόμενος μόνο από τον υπασπιστή του πέταξε στη Λήμνο με ένα διθέσιο F-16 Block 52 της 337 Μοίρας.
Φτάνοντας στο νησί, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε την 88η Στρατιωτική Διοίκηση (88ΣΔΙ) καθώς και την 130 Σμηναρχία Μάχης (130ΣΜ) όπου τον υποδέχτηκαν οι διοικητές των μονάδων Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής και Σμήναρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής.
Ο πτέραρχος Χριστοδούλου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της 88ης Στρατιωτικής Διοίκησης τονίζοντας τη σημασία της αποστολής τους ως μια ισχυρή, ευέλικτη και αξιόπιστη δύναμη αποτροπής.
Στην 130 Σμηναρχία Μάχης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε με το προσωπικό των αεροσκαφών και του ελικοπτέρου επιφυλακής τονίζοντας την κρισιμότητα της αποστολής τους για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.
Η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Λήμνο δεν γίνεται σε μία τυχαία ημέρα.
Από το πρωί της Τετάρτης η τουρκική πολεμική αεροπορία δεν επαναλαμβάνει απλώς τις προκλητικές πτήσεις παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο αλλά έχει προβεί σε τρεις προκλητικές πτήσεις άνωθεν ελληνικού εδάφους.
Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι -όπου έκαναν δύο υπερπτήσεις- και το Αγαθονήσι επιχειρώντας να προβάλλουν τις αναθεωρητικές τους διεκδικήσεις.


























































