ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πώς και πώς περιμένει ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώτα κυρκοειδές, μετά ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα ΔΗΜΑΡ και μετά Ποτάμι, να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Ακούγεται ότι πέφτει μεγάλο παρακαλετό, αλλά οι Νεοδημοκράτες τον έχουν στο περίμενε.
Όχι γιατί δεν θέλει ο Μητσοτάκης, ο Κυριάκος κάτι τέτοια φιλελέ άχρωμα τα «ερωτεύεται», αλλά γιατί υπάρχει ακόμα κάποιος κόσμος στη Νέα Δημοκρατία που έχει αλλεργία στα κυρκοειδή.
Δείτε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην πρωινή ενημέρωση της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή, τον Γρηγόρη Ψαριανό με αγωνιώδες ύφος να περιμένει να του πετάξουν ένα κόκαλο, να τρέξει να το αρπάξει, όπως ο τζακ ο λαγωνικός.
Τον συμπόνεσε που τον έβλεπε έτσι ικέτη ο Σίμος Κεδίκογλου, είπε στον αέρα ότι εκείνος τον θέλει τον Ψαριανό στη Νέα Δημοκρατία.
Θα κάνουν ένα παρεάκι εκεί στη ΝΔ με τον Κυριάκο αρχηγό της… τρελής στην κυριολεξία.
























































