ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πώς και πώς περιμένει ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρώτα κυρκοειδές, μετά ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα ΔΗΜΑΡ και μετά Ποτάμι, να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Ακούγεται ότι πέφτει μεγάλο παρακαλετό, αλλά οι Νεοδημοκράτες τον έχουν στο περίμενε.
Όχι γιατί δεν θέλει ο Μητσοτάκης, ο Κυριάκος κάτι τέτοια φιλελέ άχρωμα τα «ερωτεύεται», αλλά γιατί υπάρχει ακόμα κάποιος κόσμος στη Νέα Δημοκρατία που έχει αλλεργία στα κυρκοειδή.
Δείτε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην πρωινή ενημέρωση της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή, τον Γρηγόρη Ψαριανό με αγωνιώδες ύφος να περιμένει να του πετάξουν ένα κόκαλο, να τρέξει να το αρπάξει, όπως ο τζακ ο λαγωνικός.
Τον συμπόνεσε που τον έβλεπε έτσι ικέτη ο Σίμος Κεδίκογλου, είπε στον αέρα ότι εκείνος τον θέλει τον Ψαριανό στη Νέα Δημοκρατία.
Θα κάνουν ένα παρεάκι εκεί στη ΝΔ με τον Κυριάκο αρχηγό της… τρελής στην κυριολεξία.
























































