ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαστική Εξουσία, Δικαστικοί Λειτουργοί, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος,


















































Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Αίγιο: «Ο Ιταλός στράβωσε γιατί πλήρωσε την ανακαίνιση και η Μαρία έδωσε τα λεφτά στον γιο της»
Συνελήφθη επιδειξίας Μητροπολίτης στα Πετράλωνα - Είπε ότι «για χρόνια παλεύει με κακούς λογισμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονα αντέδρασε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος σε προσβλητικές, όπως αναφέρει, τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων κατά εισαγγελικών λειτουργών που διαβίβασαν στη Βουλή τη δικογραφία για την υπόθεση Novartis.
Όσοι χαρακτηρίζουν εισαγγελικούς λειτουργούς επίορκους διαπράττουν το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, τονίζουν, επισημαίνοντας ότι οι εισαγγελείς ασκούν το συνταγματικό τους καθήκον και δεν εξυπηρετούν πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες.
«Με αφορμή πρόσφατες τοποθετήσεις πολιτικών προσώπων που προσβλητικά στρέφονται κατά των εισαγγελικών λειτουργών που διαβίβασαν στη Βουλή με τη νόμιμη διαδικασία και προς διερεύνηση αξιόποινων πράξεων τη σχετική δικογραφία που αφορά την υπόθεση NOVARTIS, χαρακτηρίζοντάς τους επίορκους, διαπράττοντες το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες Εισαγγελείς ασκούν το συνταγματικό τους καθήκον υπό αντίξοες συνθήκες, με πλήρη λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία, μοναδικό γνώμονα δε των εκάστοτε χειρισμών τους επί εκκρεμών υποθέσεων αποτελεί η συλλογή και αξιοποίηση αποδεικτικών στοιχείων προς το σκοπό της ανεύρεσης της ουσιαστικής αλήθειας και ουχί η εξυπηρέτηση πολιτικών ή άλλων σκοπιμοτήτων ως ατυχώς, αβασανίστως και επικινδύνως για τη δημοκρατία τους καταλογίζεται».
























































