Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έχει βαθιά αντικοινωνική ατζέντα – Θα χάσει τις εθνικές εκλογές

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έχει βαθιά αντικοινωνική ατζέντα – Θα χάσει τις εθνικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βολές κατά του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κατηγορώντας τον ότι έχει μια βαθιά αντικοινωνική ατζέντα και πως με το επταήμερο εργασίας εκφράζει ακραία φιλελεύθερη θέση, την οποία κάποιοι στηρίζουν και στον ΣΕΒ, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση του Alpha.

«Προσπάθησε να το διορθώσει φέρνοντας παράδειγμα τον Παπαστράτο. Ακόμα και το ’80 ίσχυε η επταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων. Αλλά υπάρχει οχτάωρο και πενθήμερο.

Και κάθε ώρα παραπάνω είναι ώρα υπερωρίας», ανέφερε ο κ,. Τσίπρας και υποστήριξε ότι «προσπαθεί να διορθώσει κάνοντας γκάφα με τον Παπαστράτο και σήμερα συνέχισε». «Εγώ να τον κατηγορήσω για τι; Για την πολική αήθεια;», συμπλήρωσε

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην πρόσκλησή του για ντιμπέτ, λέγοντας ότι οι σύμβουλοί του τον απέτρεψαν να έρθει να αντιπαρατεθεί μαζί μου.

«Τον μέμφομαι γιατί δεν έχει το θάρρος να υπερασπιστεί τις απόψεις του», σημείωσε.

Κάθε φορά που φέρνουμε ένα θετικό μέτρο, από το 2016 ξεκινήσαμε, λέει ότι είναι προεκλογικά, ανέφερε και απαντώντας στο ερώτημα για το χρόνο που έφερε τα μέτρα δήλωσε: «Ολες οι κινήσεις που έχουμε κάνει, αυτά τα χρόνια, ήταν σχεδιασμένες κινήσεις. Θέλαμε όταν βγούμε από τα μνημόνια νάχουμε την ελευθερία να σχεδιάσουμε, έχοντας τον κουμπαρά γεμάτο και αυτό κάναμε».

«Με βάση αυτά τα χρήματα μπορούμε να σχεδιάσουμε για την επόμενη τετραετία, αλλά και γιατί μόλις πριν λίγες μέρες ήρθαν οι εκτιμήσεις της Eurostat.», πρόσθεσε.

Κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ να δεσμευθεί αν εγγυάται την μονιμότητα των μέτρων και διερωτήθηκε «και αν πρόκειται για προεκλογικές παροχές γιατί τις ψηφίζει;», συμπληρώνοντας πως η πολιτική του είναι να στηρίξει τους αδύναμους.

«Θεωρούμε ότι ανήκουν σε αυτούς. Η άποψη των αντιπάλων μας είναι ότι οι συνταξιούχοι είναι στον Καιάδα». επισήμανε.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα φορολογικά μέτρα και οι παροχές που εξήγγειλε θα επιδράσουν θετικά στην οικονομία και απαντώντας για την πιθανότητα να ακυρωθούν από τους Θεσμούς, ανέφερε ότι «η Ελλάδα δεν είναι πια στα μνημόνια. Η Ελλάδα έχει μια κυρίαρχη κυβέρνηση, η οποία έχει, μεν, κάποιους στόχους, αλλά τα μέσα για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι δικιά μας δουλειά. Δεν θα μας πει κανένας τεχνοκράτης Ευρωπαίος τι θα κάνουμε».

Αναφερόμενος στις αναφορές για την οικογένειά του τόνισε ότι είναι «αθλιότητα το να αμαυρώνεις τη μνήμη της οικογένειας του πολιτικού σου αντιπάλου, που δεν ήταν δημόσια» και επιτιθέμενος στον κ. Μητσοτάκη είπε ότι «αυτό ήταν επιλογή του».

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε ο κ.Μητσοτάκης στην βουλή μιλώντας με αυτό τον τρόπο για τον πατέρα μου», πρόσθεσε για να σημειώσει εν συνεχεία πως «ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός. Η κοινή γνώμη είχε εικόνα γι’αυτόν. Ο δικός μου πατέρας δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο».

«Η κριτική που ασκώ στον υιό Μητσοτάκη είναι για τις πολιτικές επιλογές του και πολλές φορές δεν εμφανίζει τον τρόπο με τον οποίο έχει κάποια εισοδήματα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνεντεύξεώς του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...