ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θέλει ο νεοφιλελεύθερος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει». Αυτό σχολίασε στο ραδιοφωνικό σταθμό News247 ο γενικός γραμματέας του υπ Εργασίας σχολιάζοντας όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί 7ήμερης εργασίας.
Ο Ανδρέας Νεφελούδης πρόσθεσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν γνωρίζει ότι οι επιχειρησιακές συμβάσεις δεν καθορίζουν την λειτουργία και το ωράριο αλλά τις σχέσεις της επιχείρησης με τους εργαζόμενους.
Εξήγησε ότι η 7ήμερη λειτουργία είναι θεσπισμένη εδώ και πολύ καιρό.
Καταστήματα εστίασης, μεγάλες βιομηχανίες αλλά και μεμονωμένες επιχειρήσεις που επενδύουν, εφαρμόζουν την 7ήμερη λειτουργία με συγκεκριμένο καθεστώς.
Άλλο 7ήμερη εργασία κι άλλο 7ήμερη λειτουργία, είπε χαρακτηριστικά.
Εξήγησε επίσης ότι στην πράξη, αυτό που έγινε στην εταιρία Παπαστράτος είναι ότι ισχύει το 5ήμερο, 40ωρο και όταν θα προχωρήσει η διαδικασία της επένδυσης, 11 άνθρωποι θα εργάζονται 4 συνεχόμενες μέρες, δύο ρεπό και ξανά τα ίδια.
























































