Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Έλενα Ράπτη σε εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Η Έλενα Ράπτη σε εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Πέμπτη η Έλενα Ράπτη απεύθυνε χαιρετισμό στο 3ο Συνέδριο σε θέματα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, που διοργανώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαίρετη συνεργασία της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», με σκοπό την ενημέρωση αφενός για τους κινδύνους του διαδικτύου και αφετέρου για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης περιοδεύοντας ανά την Ελλάδα.

Η Έλενα Ράπτη εξήρε το σημαντικό έργο του Ταξίαρχου κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη και ολόκληρης της υπηρεσίας καθώς και την ανεκτίμητη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Όπως μάλιστα τόνισε στο κλείσιμο της τοποθέτησής της «το τμήμα του κ. Σφακιανάκη είναι μια σπουδαία υπηρεσία την οποία πρέπει πολιτεία και πολίτες να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο παραβρέθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής της χώρας, επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι, Δικαστές, Εισαγγελείς, Καθηγητές Νομικών Επιστημών, Δικηγόροι, Φοιτητές Νομικής και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Αττικής.

Η Έλενα Ράπτη είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Έλον Μασκ: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» ο Πούτιν να χάσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας

Φρίκη στην Αττική: 35χρονος κακοποιούσε ΑμΕΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media

Συνελήφθη 23χρονος στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να αποπλανήσει 15χρονο μέσω διαδικτύου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...