Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εγκληματική συμμορία της Τρόικας ζητά 5 δισ. νέα μέτρα

Η εγκληματική συμμορία της Τρόικας ζητά 5 δισ. νέα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα μέτρα 5 δισ. ευρώ απαιτούν οι τροϊκανοί από την άβουλη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, για να καλυφθεί -όπως λένε- η δημοσιονομική τρύπα του 2015.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πρόπερσι αναγνώρισαν τη γκάφα να βάλουν λανθασμένο συντελεστή στις περικοπές δαπανών, πρόπερσι (οι ίδιοι ανόητοι και συνάμα αλαζονικοί υπάλληλοι) διέπραξαν το μοιραίο σφάλμα να προχωρήσουν σε ένα “κούρεμα” που τίναξε στον αέρα τα Ταμεία μας και πέρσι υπολόγιζαν λάθος μη βλέποντας πουθενά πλεόνασμα.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι αμείλικτο: όλα αυτά ήταν λάθη ή τα έκαναν επίτηδες για να διαλύσουν την πραγματική οικονομία της Ελλάδας και να μας εξαναγκάσουν σε ολοκληρωτικό ξεπούλημα;

Σε κάθε περίπτωση, μετά από όλα αυτά τα εγκληματικά από την πλευρά τους, η ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε κινήσει γη και ουρανό, ώστε αυτοί οι τύποι να πάνε στον… αγύριστο!

Να κάνανε μια εξήγηση στους δανειστές, ότι αυτοί οι τρεις τύποι ή είναι πανίβλακες κι αποτυχημένοι, ή οικονομικοί δολοφόνοι και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τους ανεχτούμε άλλο.

Κι αυτό έπρεπε να είχε συμβεί από το πρώτο “λάθος”, γιατί κάθε λάθος αυτής της συμμορίας είχε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Άνθρωποι αυτοκτόνησαν, άνθρωποι βρέθηκαν στο δρόμο, άνθρωποι δυστύχησαν, άνθρωποι μετανάστευσαν, πόσα άραγε δεινά μπορούμε να παραθέσουμε δίχως τέλος.

Αλλά όχι, η υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου συνεχίζει και συνεργάζεται με αυτά τα καθάρματα… Τα αποτυχημένα εγκληματικά καθάρματα. Να τους διώξετε από την Ελλάδα, να τους απολύσετε, να στείλετε μήνυμα στην Ευρώπη ότι μέχρι εδώ, δεν έχει άλλο!

Θέλουν νέα μέτρα; Θυμηθείτε την Αργεντινή και τινάξτε την μπάνκα στον αέρα! Με τόσα προβλήματα που έχει η Δύση σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, να δούμε εάν αντέχει και μια οικονομική βόμβα μέσα στα σπλάχνα της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Reuters: Η οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας δεν έχει μεταφραστεί σε βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

DW: Γιατί (δεν) είχε δίκιο ο Σόιμπλε για την Ελλάδα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...