ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα είπαν πίνοντας καφέ στο Κολωνάκι Σπηλιωτόπουλος και Αντώναρος

Τα είπαν πίνοντας καφέ στο Κολωνάκι Σπηλιωτόπουλος και Αντώναρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο φωτογραφικός φακός του Newpost εντόπισε σε κεντρικό καφέ του Κολωνακίου τον Άρη Σπηλιωτόπουλο παρέα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, να τα λένε εν όψει εκλογών και εν μέσω πολιτικών ζυμώσεων.

Οι δύο πολιτικοί έπιναν τον καφέ τους το μεσημέρι της Πέμπτης και φαίνεται να είχαν σοβαρή συζήτηση, όπου δεν χωρούσαν πολλά χαμόγελα.

Πιθανότατα, ο… ξενυχτισμένος κ. Σπηλιωτόπουλος να έλεγε στον συνάδελφό του τι είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ όπου ήταν καλεσμένος.

Στη συνέντευξη που της παραχώρησε μέχρι τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα, ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ εμφανίστηκε πικραμένος με την Πειραιώς, καθώς, όπως είπε, δεν τον κάλεσαν σε συστράτευση ως όφειλαν εκ του καταστατικού.

Όσο για τον Ευάγγελο Αντώναρο, σε σσυνέντευξή του την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι είναι στα σκαριά η πολιτική του κίνηση, καθώς έχει έτοιμο και το όνομα και το λογότυπο αυτής.

Πρόσθεσε δε ότι θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις μετά τις ευρωεκλογές και ότι «έχει μιλήσει και με πολιτικούς».

Ενδεχομένως, και αυτό το κομμάτι να ήταν κεντρικό στη συζήτηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

«Ιδρωμένες φανέλες» και «λερωμένα σώβρακα»

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...