ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέτρα για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και την ενίσχυση της ανάπτυξης θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τις επόμενες πέντε εβδομάδες, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
«Έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον αναχρονιστικό νεοφιλελευθερισμό που μας έβαλε στην κρίση. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», επισήμανε ο κ. Χαρίτσης.
Είπε ακόμα ότι τα στελέχη της κυβέρνησης «δεν πρόκειται ποτέ να κουνήσουμε το δάχτυλο στους πολίτες για τις επιλογές τους. Δεν αντιμετωπίζουμε τη λαϊκή βούληση α λα καρτ.
»Η συσσωρευμένη πίεση της πολυετούς κρίσης και της λιτότητας ήταν μεγάλη, ιδίως για τα μεσοστρώματα.
»Μετά από τέσσερα χρόνια πολιτικής σταθερότητας που δημιούργησε η κυβέρνησή μας, η πίεση αυτή εκφράστηκε στις κάλπες των ευρωπαϊκών και των αυτοδιοικητικών εκλογών», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
























































