Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 16.00 συνεδριάζουν τα όργανα του ΚΙΝΑΛ – Ο Γρηγοράκος υπέρ του Βενιζέλου

Στις 16.00 συνεδριάζουν τα όργανα του ΚΙΝΑΛ – Ο Γρηγοράκος υπέρ του Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εν μέσω των εσωκομματικών αναταράξεων που προκάλεσε η ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνεδριάζουν στις 16.00 το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Πολιτικό Οργανωτικό Συμβούλιο και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρία της επικεφαλής του κόμματος.

Σε συνέντευξή του τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε την απομάκρυνσή του «επιλογή αυτοχειριασμού» του Κινήματος Αλλαγής από την κ. Γεννηματά, την οποία κατηγόρησε ότι με τη στάση της βοηθάει προεκλογικά την Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χαριλάου Τρικούπη δεν σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να μην τροφοδοτήσει περαιτέρω την αντιπαράθεση και να πέσουν οι τόνοι.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος Λεωνίδας Γρηγοράκος, «λοχίας» του Βενιζέλου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μίλησε για συνέπειες αποσύνθεσης, αν δεν βρεθεί τρόπος αποκατάστασης των σχέσεων της ηγεσίας του κόμματος με τον κ. Βενιζέλο.

Μιλώντας στον σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Γρηγοράκος είπε συγκεκριμένα ότι η μόνη λύση είναι τοποθετηθεί ο κ. Βενιζέλος στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος και ο Γιώργος Καμίνης στη δεύτερη.

«Αυτή είναι η μόνη λύση. Αλλιώς οδηγούμαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση και αποσύνθεση» ανέφερε.

Βασικό θέμα στη συνεδρίαση θα είναι είναι ο καθορισμός της εκλογικής τακτικής του κόμματος εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να τονίσει ότι κύριος σκοπός είναι η μέγιστη εκλογική επιτυχία του ΚΙΝΑΛ, ζητώντας απ όλους να συμβάλουν σ΄αυτό, αποφεύγοντας την εσωστρέφεια.

Παράλληλα, πρόκειται να καταστήσει σαφές ότι η αυτονομία του απέναντι στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν παραχωρείται, ζητώντας συστράτευση απ’ όλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση των μελών της Κ.Ο. είναι να κινηθούν σε ήπιους τόνους με στόχο την εκλογική επιτυχία του Κινήματος Αλλαγής και να μην οξύνουν την κατάσταση.

Θα συζητηθούν ακόμη οργανωτικά ζητήματα για την προεκλογική εκστρατεία και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν τα ονόματα στελεχών που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Ανδρουλάκης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση MRB: Έχασε την πρώτη θέση στη δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ για απόφαση ΣτΕ ενημέρωσης Ανδρουλάκη: Άρχισε το «ξήλωμα» του παρακράτους της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...