ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ιρανικό ριάλ κατέρρευσε - ΔΕΝ έχει καμία αξία
Ο Νετανιάχου πανηγυρίζει για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και δηλώνει: Η συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου -Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ- θεμελιώθηκε επί
Economist: Ο Πούτιν στέλνει 400.000 νέους στρατιώτες στην Ουκρανία - Φοβάται για τη ζωή του
Αμερικανίδα Βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη για «Ασπίδα του Αχιλλέα»: «Είμαι ευτυχής που βλέπω την Ελλάδα και το Ισραήλ να συνεργάζονται για
Σάκης Αρναούτογλου: Αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες - Πότε φτιάχνει ο καιρός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Ρωσία αναμένεται να μεταβεί την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου θα συμμετάσχει στο 23ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Στο περιθώριο του Φόρουμ, ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, με τον οποίο θα εστιάσουν στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, με έμφαση στα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία.
Θα συζητηθεί, επίσης, η περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων στο πλαίσιο του Κοινού Σχεδίου Δράσης (Joint Action Plan) 2019-2020, καθώς και η διεύρυνση της συνεργασίας σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως, μεταξύ άλλων, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, με σημείο αναφοράς το Ελληνορωσικό Έτος (2019) Γλώσσας και Λογοτεχνίας.
























































