ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός και διαμορφώνει το Μαξίμου

Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός και διαμορφώνει το Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο «πορφυρογέννητος» Κυριάκος Μητσοτάκης βιάζεται πολύ για την εξουσία και αυτοανακηρύχθηκε πρωθυπουργός πριν περιμένει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, φθάνοντας μέχρι του σημείου να διαμορφώνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τους 13 περιφερειάρχες που εξελέγησαν πριν λίγες ημέρες, τους ανακοίνωσε με πομπώδες ύφος ότι ως πρωθυπουργός θα θεσπίσει Συμβούλιο Περιφερειαρχών και μάλιστα τους είπε ότι θα διαμορώσει ειδική αίθουσα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συνεδριάζει εκεί τι συμβούλιο κάθε δύο μήνες.

Όπως είπε, θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα που θα αφορά θεσμικά θέματα ή συγκεκριμένα ζητήματα που χρειάζονται σχεδιασμό.

«Θέλω αυτό το συμβούλιο να γίνει ένα εργαλείο και όχι για να βγάζουμε φωτογραφίες.

»Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κατεπείγοντα προβλήματα που έχουν να κάνουν με απορρίμματα στην Αττική, την Πελοπόννησο, το Ιόνιο», δήλωσε.

Απευθυνόμενος στον κ. Αρναουτάκη, που δεν εξελέγη με τη στήριξη της ΝΔ, του είπε πως θα έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση με τους άλλους, λες και του κάνει χάρη αφού δεν ανήκει στο κόμμα του!

«Σήμερα βγαίνει το κομματικό καπέλο και πρέπει να κοιτάξουμε τα προβλήματα», είπε προσθέτοντας πως το εκλογικό σύστημα σε κάποιους θα δημιουργήσει προβλήματα διοίκησης και αποτελεσματικότητας.

«Είμαι έτοιμος να ακούσω τις προτάσεις σας», ανέφερε, τονίζοντας πως οι περιφέρειες αποτελούν πυλώνες για ένα αναπτυξιακό σχέδιο στη χώρα, λεωφόρους για να απλωθεί σε όλη την επικράτεια ένα τολμηρό σχέδιο αναγέννησης.

«Θέλω να σας εμπιστευτώ και αυτό να το κάνω πράξη. Θέλω να ζητήσω γραπτώς τις σκέψεις και τις προτεραιότητες σας για την επόμενη πενταετία για έργα και δράσεις που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό κράτος και την στήριξη των πιο αδύναμων», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» – «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4 ευρώ το λίτρο»

Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%

Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς – Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ

AthensWay: Παρκάρεις, πληρώνεις, βλέπεις διαθέσιμες θέσεις σε πραγματικό χρόνο – Τι αλλάζει στην Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...