Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης «άκουσε» το TRIBUNE και πάει με «εθνική αποστολή» στις Βρυξέλλες

Ο Μητσοτάκης «άκουσε» το TRIBUNE και πάει με «εθνική αποστολή» στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ θα συναντηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επικοινωνία θα γίνει στο περιθώριο της παραδοσιακής συνόδου των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που προηγείται των Συνόδων Κορυφής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης, όπως τονίζεται από τη Νέα Δημοκρατία θα θέσει τόσο στη σύνοδο όσο και στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με την κυρία Μέρκελ το θέμα της Τουρκίας και των προκλητικών της κινήσεων τόσο στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και στο Αιγαίο.

Όπως τόνισε και ο ίδιος το βράδυ της Τετάρτης, στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, είχε προειδοποιήσει από τις 7 Μαΐου, πως αν υπάρξει κλιμάκωση, θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στη γειτονική χώρα, καθώς το ζήτημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Παράλληλα εκτίμησε, πως δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία.

«Προφανώς και η κατάσταση έχει τη δική της σοβαρότητα, αλλά η υπερβολική δραματοποίηση κάνει τους πολίτες να ανησυχούν», τόνισε και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, αν συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 18 Ιουνίου το TRIBUNE προέτρεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να κάνει πράγματα για την πατρίδα του ανεξαρτήτως αν θα είναι πρωθυπουργός ή αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

»Θα μπορούσε να καλέσει τους 13 πρωθυπουργούς που βρίσκονται εντός της ευρωδεξιάς ομάδας στην οποία ανήκει και να τους ζητήσει προσωπικά να δεσμευθούν ότι θα προχωρήσουν σε κυρώσεις εις βάρος της Τουρκίας», έγραψε το TRIBUNE την Τρίτη.

Και το TRIBUNE, που τοποθετείται στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη και ασκεί σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον προέτρεψε να δράσει εθνικά, τον «συμβούλεψε» εθνικά, διότι για την ιστοσελίδα μας το εθνικό συμφέρον είναι πρώτο.

Σε αντίθεση με τις δεξιές απολίτιστες πατριδοκάπηλες χυδαιότητες, το TRIBUNE θεωρεί και έχει αποδείξει ότι πατριωτισμός είναι να μην εμπλέκουμε τα εθνικά θέματα με τη μικροπολιτική.

Χαιρόμαστε που η προτοπή του TRIBUNE εισακούστηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ευχόμαστε να συνεχίσει να πολιτεύεται με σοβαρότητα στα εθνικά θέματα και να απομονώσει τους γυμνοσάλιαγκες που τον ωθούν σε πατριδοκαπηλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...