ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της ΝΔ, είχε το δικαίωμα να επιλέξει τρεις περιφέρειες να «κατέβει» ως υποψήφιος. Ωστόσο, και στις τρεις που επέλεξε τελικά το κόμμα της Πειραιώς αναδείχθηκε δεύτερο, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητσοτάκης συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, του Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών και της Β’ Πειραιώς.
Στην εκλογική Περιφέρεια Αχαΐας ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 40,27%, ενώ η ΝΔ 32,43%.
Στον Β2’ Δυτικό Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 38,60%, ενώ η ΝΔ 29,69% και τέλος στη Β’ Πειραιώς ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 38,22%, ενώ η ΝΔ 30,19%.
























































