ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση παίζει παιχνίδια με τον εκλογικό νόμο», σημειώνει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης.
Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «συνταγματική ακροβασία της ΝΔ» αναφορικά με την ακύρωση της απλής αναλογικής.
Παράλληλα, ο πρώην γγ του ΥΠΕΣ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «από το 2012 και μέχρι τις τελευταίες εκλογές, παρά τον εκλογικό νόμο με το μπόνους των 50 εδρών, κανένα κόμμα δεν να πάρει αυτοδυναμία.
»Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι οι οικογένειες των πολιτικών κομμάτων πρέπει να μιλούν και να συνεργάζονται».
Ακόμα, ο Κ.Πουλάκης σημείωσε ότι «οι μονοκομματικές κυβερνήσεις μας έφτασαν στην κρίση του πολιτικού συστήματος».
Τέλος, ο ίδιος σημείωσε ότι «οι πρώτες μέρες διακυβέρνησης της ΝΔ έχουν δείγματα ακραίου συντηρητικού λόγου, τάξης και ασφάλειας».
























































