Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πανούσης της ΔΗΜΑΡ απειλεί το tribune για πράγματα που δεν γράψαμε!

Ο Πανούσης της ΔΗΜΑΡ απειλεί το tribune για πράγματα που δεν γράψαμε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πανούσης, ΔΗΜΑΡ,

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Γιάννης Πανούσης της ΔΗΜΑΡ απειλεί το tribune, ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον μας, για αυστηρά πολιτικό δημοσίευμα.

Η ανάρτηση που τον ενόχλησε είναι αυτή: Ο Πανούσης έτρεξε να χωθεί κάτω από τις φτερούγες Κουβέλη

Αλήθεια, από ποτέ η πολιτική κριτική, το αυστηρά πολιτικό ρεπορτάζ, ή η πολιτική άποψη σηκώνουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη; Το πολίτευμα είναι ακόμα Δημοκρατία; Νομίζουμε ότι είναι, ακόμα.

Διαβάστε το θρασύτατο και υβριστικό email που μας έστειλε:

Για δεύτερη φορά ο αμόρφωτος κι ανίδεος ανώνυμος δημοσιογράφος (sic) «ξαναχτύπησε» (Tribune-Πολιτική, 3-8-2014). Επειδή τόση άγνοια δεν συγχωρείται, εκτός αν πρόκειται για «εμπάθεια», αφού απλώς αν διάβαζε Badiera.gr (29-7-2014) θα διαπίστωνε ότι εδώ και χρόνια είμαι εναντίον του Σημιτισμού και αν είχε διαβάσει τη συνέντευξή μου στην Ελευθεροτυπία (5-7-2014) θα μάθαινε ότι δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος και δεν θα ψηφίσω τον Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επειδή τόση έλλειψη ενημέρωσης δείχνει ή ερασιτέχνη ή συκοφάντη είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στην ελληνική δικαιοσύνη για την αποκατάσταση των πραγμάτων.

Καθηγητής Γιάννης Πανούσης

Βουλευτής ΔΗΜΑΡ

panousis-email

Εμείς κύριε Πανούση συμπάσχουμε με τον εκνευρισμό σας… Και τον αντιλαμβανόμαστε πλήρως αφού αν και καθηγητής πανεπιστημίου δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε! Λέτε ότι είστε εναντίον του Σημιτισμού (σας είπαμε εμείς πουθενά στο κείμενο Σημιτικό; Εσάς συγκεκριμένα σας είπαμε πουθενά Σημιτικό;). Λέτε ότι δεν θα ψηφίσετε Κουβέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας. Γράψαμε πουθενά εμείς ότι θα ψηφίσετε ή δεν θα ψηφίσετε Κουβέλη για πρόεδρο Δημοκρατίας; Λέτε ότι δεν θα βάλετε υποψηφιότητα ξανά για βουλευτής, εμάς μας απασχόλησε πουθενά το πολιτικό σας μέλλον;

Για διαβάστε τι γράψαμε, που τίποτα από αυτά δεν είναι μηνύσιμο και φυσικά τίποτα από αυτά που μας προσάπτετε δεν υπάρχει στο δημοσίευμα που σας ενόχλησε. Αλλά εκτός εάν ο σκοπός σας είναι να μας τρομοκρατήσετε και να μας απαγορεύετε να ασκούμε και πολιτική κριτική, μετά τις μνημονιακές πολιτικές που υπηρετήσατε, αλλά δεν θα φιμώσετε με απειλές και βρισιές τον Τύπο εσείς κύριε Πανούση της Δημοκρατικής Αριστεράς… Οι δημοσιογράφοι του tribune δεν τρομοκρατούνται – Αυτό να γίνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

Βεβαίως ίσως ο Γιάννης Πανούσης να θεωρεί “συκοφαντική δυσφήμιση” να τον θεωρούν “Σημιτικό” (αυτό έχει ενδιαφέρον ειδικά για τους Σημιτικούς), όπως επίσης να θεωρεί δυσφημιστικό να γράψει κάποιος ότι θα στηρίξει τον Φώτη Κουβέλη ή ότι θα ξανακατέβει βουλευτής. Ανεξάρτητα εάν εμείς δεν γράψαμε τίποτα από όλα αυτά που μας προσάπτει.

Άλλα γράφουμε, άλλα λέτε…

panousis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην βουλευτής Νίκος Τσούκαλης

Ο Πανούσης διαψεύδει Μητσοτάκη: Δεν με παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Καταγγελίες Ρουπακιώτη: Θα τυλίγαμε τη Χρυσή Αυγή αν δεν μας σταμάταγε ο Σαμαράς

Πανούσης: Ο Παπανδρέου θα ξαναπάρει το ΠΑΣΟΚ

Ο Θεοχαρόπουλος προχωρά σε συνέδριο της ΔΗΜΑΡ πριν τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...