ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Βασίλης Παλαιοκώστας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τρομοκρατία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Συλλάβετε τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Είναι θέμα τιμής για το αίμα του υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη».
Αυτή την εντολή φαίνεται πως έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, που τα τελευταία χρόνια έχουν επωμιστεί την αποστολή εντοπισμού και σύλληψης του νο1 Έλληνα καταζητούμενου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Έθνους», ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε σύσκεψη που είχε πριν από μερικές ημέρες με τα έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής, απαίτησε μια από τις προτεραιότητές τους να γίνει ο εντοπισμός και η σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Η επιμονή του κ. Χρυσοχοΐδη στο συγκεκριμένο πρόσωπο έγκειται και στο γεγονός της δολοφονίας του υπασπιστή του, Γιώργου Βασιλάκη, στον 7ο όροφο του Υπουργείου στην Λεωφόρο Κατεχάκη.
Ο τότε υπασπιστής του σημερινού υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε πέσει νεκρός στις 24 Ιουνίου 2010 όταν άνοιξε φάκελο που είχε αποδέκτη τον κ. Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να σκάσει εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.
























































