ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαΐχ Μπολσονάρου, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «όχι» των ευρωβουλευτών της ΝΔ, αλλά και γενικότερα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς στο Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμα κατά του Μπολσονάρου, έκανε γνωστό ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αναρτήσεις του στο Twitter.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ανάμεσα σε όσους και όσες καταψήφισαν ένα ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή και τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, έτσι ώστε να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσονάρου, ήταν και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ.
Οι Ευρωομάδες της Αριστεράς κ των Πρασίνων ζήτησαν, με τη στήριξη κ των Σοσιαλιστών, να υπάρξει ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή κ τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο. Για να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσοναρο. Οι πολιτικές ομάδες της Δεξιάς κ Ακροδεξιάς καταψήφισαν. Ντροπή!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 16 Σεπτεμβρίου 2019
























































