ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαΐχ Μπολσονάρου, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «όχι» των ευρωβουλευτών της ΝΔ, αλλά και γενικότερα της Δεξιάς και Ακροδεξιάς στο Ευρωκοινοβούλιο σε ψήφισμα κατά του Μπολσονάρου, έκανε γνωστό ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αναρτήσεις του στο Twitter.
Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ότι ανάμεσα σε όσους και όσες καταψήφισαν ένα ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή και τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο, έτσι ώστε να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσονάρου, ήταν και οι ευρωβουλευτές της ΝΔ.
Οι Ευρωομάδες της Αριστεράς κ των Πρασίνων ζήτησαν, με τη στήριξη κ των Σοσιαλιστών, να υπάρξει ψήφισμα για την οικολογική καταστροφή κ τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο. Για να ασκηθούν πιέσεις στον ακροδεξιό Μπολσοναρο. Οι πολιτικές ομάδες της Δεξιάς κ Ακροδεξιάς καταψήφισαν. Ντροπή!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 16 Σεπτεμβρίου 2019
























































