ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία απρόσμενη δήλωση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, όσον αφορά στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Ο κ. Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί επιδότηση στις καφετέριες για να αγοράσουν… θερμάστρες, ώστε να τις τοοποθετήσουν στους εξωτερικούς τους χώρους, κι έτσι οι πολίτες να μην έχουν πρόβλημα να βγαίνουν έξω για να καπνίσουν!
Ο νόμος θα εφαρμοστεί και στα μπουζούκια και στις καφετέριες και στα καζίνο είπε ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας ότι «όπως οι Έλληνες πάνε στο εξωτερικό και βγαίνουν έξω και καπνίζουν, έτσι θα γίνεται και στη χώρα μας».
«Οι καφετέριες έχουν ανοιχτούς χώρους. Το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση θα σκεφτεί να επιδοτήσει και θερμάστρες για έξω», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι «στην Ελλάδα έχουμε κρύο 1,5-2 μήνες».
























































