ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε στην ανάρτησή του στα social media ότι η συζήτηση με τον «φίλο της Ελλάδας», όπως τον αποκάλεσε, Φρανσουά Ολάντ, κινήθηκε γύρω από το μέλλον της Ευρωζώνης, το προσφυγικό, τις εξελίξεις στα Βαλκάνια αλλά και το μέλλον της ευρωπαϊκής Αριστεράς.
«Είχαμε πολλά να πούμε για το χθες μα ακόμη περισσότερα για το σήμερα και το αύριο. Συζητήσαμε για το μέλλον της Ευρωζώνης, το προσφυγικό και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.
Και φυσικά για την Αριστερά στην Ευρώπη που πρέπει να ξαναβρεί το βηματισμό της με ενότητα και περισσότερη τόλμη», τόνισε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
























































