ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΕΝΦΙΑ, Κατασχέσεις, Τέρενς Κουίκ, Υπουργείο Οικονομικών, Φορολογία,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΜάκΙνταϊρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ και Τζόσεφ δημιουργούν τον τέλειο παίκτη της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τι να την κάνει την αντιπολίτευση η συγκυβέρνηση, όταν έχει αντιπολίτευση το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, που μετά τον ΕΝΦΙΑ αποφάσισε να εξαγγείλει νέα φορο-τρέλα με κατασχέσεις, χάνοντας κάθε επαφή με την πραγματικότητα που βιώνει ο ανήμπορος να φοροδοτήσει εξαθλιωμένος Έλληνας», αναφέρει σε νέα δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ, «μοναδική λύση είναι η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη δημιουργία «Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου».
























































