Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τελιγιορίδου τα κατάφερε – Ο Βορίδης θα πληρώσει από την τσέπη του τα 12.000 της βασιλόπιτας

Η Τελιγιορίδου τα κατάφερε – Ο Βορίδης θα πληρώσει από την τσέπη του τα 12.000 της βασιλόπιτας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση στη Διαύγεια της απόφασης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί δαπάνης 12.000 ευρώ για την «κάλυψη της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού και των στελεχών του ΥΠΑΑΤ».

Η σχετική απόφαση είχε αναρτηθεί στη Διαύγεια στις 15 Ιανουαρίου και χθες, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Απίστευτα πράγματα. Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου.

»Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ! […] Το επιτελικό κράτος εν δράσει!».

Λίγο αργότερα πηγές του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διευκρίνιζαν ως απάντηση ότι στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκλήθηκαν και οι 750 εργαζόμενοι του υπουργείου σε όλη την Αθήνα, ενώ επισημαίνουν ότι «τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο».

Ωστόσο ακόμη και κατόπιν αυτής της δικαιολογίας τα χρήματα φάνηκαν πολλά και έτσι σήμερα ο υπουργός αποφάσισε να τα βάλει από την τσέπη του.

Μάλιστα σε δεύτερη ανάρτησή της εχθές Δευτέρα στο Facebook η κα Τελιγιορίδου προέτρεψε τον Μάκη Βορίδη να τα πληρώσει από την τσέπη του.

Μετά τις εντονότατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πολιτικός προϊστάμενος Μάκης Βορίδης ανέκρουσε πρύμναν σήμερα, δηλώνοντας ότι θα την ανακαλέσει και πως θα βάλει τα χρήματα από την τσέπη του.

«Δεν είμαι πλούσιος για να μπορώ να τα βγάλω εύκολα (σ.σ τα χρήματα), αλλά θυμάστε μια ωραία αποζημίωση που μου είχε δώσει ο κ. Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας ύψους 40.000 ευρώ;

»Από αυτά τα χρήματα θα πληρώσω εγώ την εκδήλωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μη «λερωθεί» από την επιβεβαιωμένη μυστική συνάντηση Παπασταύρου και Μπρατάκου με τον Μαρινάκη

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Βορίδης για Μπελέρη: Η απόφαση της Αλβανίας οδηγεί την Ελλάδα σε βέτο

Συνεδριάζει την Πέμπτη το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη

Φάμελλος: Η κυβέρνηση της «αδικίας» φέρνει Ποινικούς Κώδικες για να εξευμενίσει τη φράξια Σαμαρά-Βορίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...