ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκη Κεραμέως, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών στο Δημοτικό έκανε λόγο η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κ. Κεραμέως συμπλήρωσε ότι το πρόγραμμα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου θα εμπλουτιστεί με ξένες γλώσσες και πληροφορική.
Η Υπουργός αναφέρθηκε σε υποχρεωτική διετή φοίτηση στο νηπιαγωγείο, ενώ ερωτηθείσα σχετικά είπε πως πάνω από το 70% των προνηπίων φοιτά σε δημόσιους δημοτικούς σταθμούς.
Όσο αφορά στις προσλήψεις εκπαιδευτικών, αναφέρθηκε σε 4500 εκπαιδευτικούς στα σχολεία ειδικής αγωγής και 2500 προσλήψεις στα γενικά σχολεία, μέσα στην επόμενη διετία.
Ενώ σχετικά με τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, είπε πως «πρώτο μέλημα του υπουργείου είναι η επένδυση στον εκπαιδευτικό», η οποία σημαίνει αφενός πρόσληψη εκπαιδευτικών και η προσμέτρηση εμπειρίας.
Η Υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι, επανέρχεται η διπλή μοριοδότηση σε όσους υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την Κάσο, είπε πως «έχει αναλάβει εκπαιδευτικός».
























































