ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πύραυλοι Patriot, Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αποστολή Patriot στη Σαουδική Αραβία δεν θα έχει αρνητική επίπτωση στην αντιαεροπορική κάλυψη της χώρας και επιπρόσθετα θα προβάλλει διεθνώς την αεροπορική ισχύ της πατρίδας, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Στην απάντηση του, σε σχετική ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε πως «το οπλικό σύστημα (Ο/Σ) Patriot, αποτελεί τμήμα ενός πολυδιάστατου πλέγματος των μέσων που συνθέτουν την αεράμυνα της χώρας, τα οποία είναι τοποθετημένα κατάλληλα, ώστε η οποιαδήποτε προσωρινή απουσία ενός εξ’ αυτών να μην έχει αρνητική επίπτωση στην αντιαεροπορική μας κάλυψη, ενώ παράλληλα επιδιορθώθηκε ένα επιπλέον σύστημα.
»Επιπρόσθετα, η μετάβαση της Μοίρας Patriot στη Σαουδική Αραβία θα προβάλει διεθνώς την αεροπορική ισχύ της πατρίδας μας».
Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με συναρμόδια υπουργεία, στο πλαίσιο των Διεθνών Συμμαχιών, συμμετέχει σε αποστολές, όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο, με γνώμονα την διεθνή παρουσία της χώρας και την περαιτέρω ανάδειξή της ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στο ευρύτερο γεωστρατηγικό περιβάλλον.
»Σε κάθε περίπτωση, στις απορρέουσες τεχνικές συμφωνίες, λαμβάνονται υπ’ όψιν, πάντοτε και πρωτίστως, τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους».
























































