ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής καταγγέλλει ο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ότι επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο Novartis και δηλώνει βέβαιος ότι δεν θα προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο εις βάρος του.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,υποστηρίζει ότι η προκαταρκτική επιτροπή συνεχίζει τις «αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις».
«Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου», σχολιάζει χαρακτηριστικά.
«Η προκαταρκτική επιτροπή, η πλειοψηφία της οποίας στην πραγματικότητα έχει αναλάβει τη συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους και όχι τη διερεύνηση των δήθεν ποινικών ευθυνών μου, συνεχίζει τις αντισυνταγματικές και παράνομες μεθοδεύσεις.
»Χθες με παράνομες συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε το αίτημά μου για εξαίρεση του κυρίου Πλεύρη από μέλος της.
»Ο κύριος Πλεύρης θα εξακολουθήσει να παριστάνει το μέλος της επιτροπής που ερευνά τις δήθεν ποινικές μου ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι δικηγόρος του Αντώνη Σαμαρά που με μήνυσε για τις πράξεις που ερευνά η επιτροπή.
»Οι άθλιες και παράνομες μεθοδεύσεις είναι ανώφελες δεν έχει προκύψει και δεν πρόκειται να προκύψει απολύτως κανένα στοιχείο σε βάρος μου».
Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:
























































